Împușcat în cap

Un bărbat a fost împușcat de poliție în cap, la Constanța. El era pasager într-o mașină care nu a răspuns la semnalele oamenilor legii.

Șoferul autovehiculului cu pricina, a fost urmărit de polițiști prin Năvodari și Corbu, iar în cele din urmă oamenii legii, au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment spre mașina fugară. Abia atunci șoferul a oprit autoturismul.

Goana nebună a început în Năvodari, când un echipaj de poliție a văzut mașina din imagine că avea parbrizul spart, în față la șofer. Putea fi implicată într-un accident așă că agenții au făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. În loc să apese frâna, bărbatul aflat la volan cu încă 2 amici în autoturism, a apăsat mai tare pedala de accelerație și a depășit în trombă.

Polițiștii au urmărit mașina până în Corbu. La ieșirea din comună au ajuns pe câmpul de lângă plajă.

Șoferul și pasagerul din față au fugit pe câmp. Urmele gloanțelor se văd în caroseria mașinii fugare. Unul dintre ele a spart luneta și l-a rănit pe pasagerul de pe bancheta din spate.

La scurt timp, proprietarul mașinii a fost indentificat și audiat.

Ancheta penală este efectuată de procurorii Tribunalului Constanța. Dacă vor fi prinși, cei doi indivizi vor înfunda pușcăria.

Redactor: Cristina Niță