Imagini spectaculoase la malul mării

Zăpada a acoperit orașul de la malul mării, iar stratul consistent de zăpadă s-a depus pe plaje şi pe trotuare. Şi marea este foarte învolburată, dar peisajul este unul spectaculos. Iar constănțenii, mai curajoși, n-au ratat prilejul și au ieșit la plimbare pe faleza Cazinoului din Constanța.

Dacă nu ne-am bucurat de omăt de Craciun, iată că avem din plin în aceste prime zile ale anului 2017. Litoralul a fost acoperit în întregime de zăpadă, iar peisajul este unul de poveste pe faleza cazinoului din Constanța. După 2 zile în care ninsoare și viscolul n-au contenit, duminică soarele și-a făcut simțită prezența, timid, printre norii stufoși. Un soare cu dinți, mercurul din termometre arătând sub -10 grade Celsius. Chiar și așa, unii consănțenii s-au îmbrăcat bine și au ieșit la o plimbare pe malul mării, spectacolul iernii recompensându-le curajul.

Conform specialiștilor, temperaturile din zilele următoare se mențin extrem de scăzute, dar nu va bate văntul. Cum autoritățile au anunțat deja că luni și marți au fost anulate cursurile școlare, copiii se mai pot bucura de zăpadă și vacanță și în zilele următoare.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea