Imagini şocante într-un fast-food din Constanţa

Un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat în unitate şi a început să ameninţe persoanele aflate în incinta localului. Individul, un fost angajat al societăţii, a distrus tot ce i-a ieşit în cale. În timpul incidentului, una dintre salariate a leşinat. Întreaga scenă a fost surpinsă de camerele de supraveghere.

Bărbatul a vrut să se angajeze la fast food-ul situat pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Patronul restaurantului spune că individul, un cetăţean turc, a fost recomandat de cineva, aşa că i-a oferit o perioadă de probă, pentru a vedea cum se descurcă. Pentru că nu a făcut faţă, bărbatul a fost rugat să nu mai vină.

Bărbatul a promis că se va răzbuna pe conducere şi nu a durat mult până să treacă la fapte. Zilele trecute, acesta a revenit la fast food şi a început să-i ameninţe şi să-i agreseze pe angajaţi. Într-un moment de nervozitate, bărbatul a luat un cuţit de tăiat carnea şi s-a repezit la clienţi.

Înainte de a părăsi localul, Barish Sinned a distrus tot ce a prins în cale.

Una dintre angajatele unităţii a leşinat din cauza şocului. Întreaga scenă a fost surpinsă de camerele de supraveghere amplasate în restaurant. În urma difuzării materialului video, reprezentanţii IPJ Constanţa s-au autosesizat şi, în această dimineaţă, au demarat o anchetă.

În cursul zilei de azi, Barish Sinned s-a predat autorităţilor din capitală, unde are reşedinţa.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Brinzaru