Imagini rupte parcă din scenele de groază

Asta au găsit poliţiştii într-o locuinţă din Viile Noi din Constanţa. Mai exact este vorba e o femeie, care a fost găsită moartă, cu braţele şi picioarele rupte. Anchetatorii l-au reţinut pe bărbatul acesteia, principalul suspect în acest caz, şi a fost dus la audieri. Din primele cercetări, se pare că victima a fost ucisă în bătaie.

Chiar presupusul vinovat, un bărbat în vârsta de 45 de ani, a fost cel care a sunat la 112. El a anunţat că a găsit-o pe femeie moartă în casă. Însă poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu i-au crezut povestea. Mai mult, anchetatorii spun că arma crimei ar fi chiar toporul din curte.

Vecinii femeii de 52 de ani, de ucisă cu bestialitate, spun că nu o cunoşteau foarte bine, pentru că se mutase recent în cartier. Însă pe bărbat îl ştiau de ani de zile. Era cunoscut ca fiind o persoană violentă şi care consuma foarte mult alcool.

Conform medicilor legişti, victima era moartă de aproximativ 10 – 12 ore în momentul în care bărbatul a sunat la 112. Presupusul ucigaş a fost condus la sediul poliţiei, pentru a fi audiat. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani grei după gratii.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita