Imaginea contează pe litoral

Pe plajele cu pretentii de pe litoralul romanesc nu mai este de mult deajuns sa ai doar un corp de invidiat ca sa atragi privirile. La fel de importante sunt accesoriile: de la ochelari de soare, palarie sau bijuteriii, toate trebuie sa fie in pas cu moda.  Iar telefonul trebuie musai cat mai scump si cat mai performant ca sa surprinda in detaliu petrecerile cu spuma si sampanie care au devenitdeja traditie pe plajele de fite.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VyZmlkGoRYM[/youtube]

Plajele din Mamaia nu mai suntde câțiva ani doar un loc de relaxare și de bronz ci mai degrabă seamănă cu un podium de fițe. Tinerii de bani gata vin să își expună hainele de firmă iar domnișoarele se întrec în etalarea costumelor de baie, bijuteriilor si accesoriilor care mai de care mai stralucitoare.

Accesoriile de orice fel ajuta.Cresc vizibilitatea si interesul.Iar daca pe langa ele pe corp a fost aplicat si untatuaj, cu atat mai bine.

Nu toate domnisoarele insa sunt adeptele tatuajelor. Unele chiar le regreta.

Barbatii recunosc si ei ca o domnisoara bine dotata, bine proportionate si care isi mai adauga si cateva accesorii, atrage privirile ca un magnet.

Chiar si vedetele recunosc ca atunci cand merg pe plaja au mare grija de aspectul lor. In ultimii ani silicoanele si buzele tunate au devenit un adevarat must have pe plajele din Romania.

Redactor: Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.