Iluminatul stradal a devenit o problema in orasul Cernavoda (VIDEO)

Iluminatul stradal a devenit o problema in orasul Cernavoda. Sistemul nu mai functioneaza la parametrii normali, iar la adăpostul întunericului, oamenii legii spun că hoţii prind curaj. În acest context tot mai mulţi locuitorii din Cernavodă reclamă  faptul ca li s-a sustras benzina din rezervorul masinilor.

Mai multi locuitori din oras au facut sesizari cu privire la faptul ca , odata cu lasarea intunericului, se asterne o bezna totala, iar stalpii de iluminat nu functioneaza. Autoritatile locale au luat imediat masurile necesare pentru remedierea problemei aparute.

Grav este că lipsa luminii îi atrage pe hoţi. Tot  mai mulţi locuitori din Cernavodă reclamă că li se sutrage benzină din rezervoare.  In urma sesizarilor poliţiştii au evaluat zonele cu probleme si au identificat mai multe strazi cu potenţial periculos din cauza lipsei iluminatului public.

Autorităţile locale din Cernavodă spun că fac tot posibilul  pentru  ca problema referitoare la stalpii de iluminat sa fie remediată cat mai repede cu putiinta, astfle incat acestia sa functioneze din nou la parametrii normali.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.