De la idee la antreprenoriat

Universitatea  Ovidius reprezintă un pol important în cadrul vieții constănțene, dar nu numai, ci pe întreaga rază de S-E a țării. Prin programe diverse, atent indreptate catre necesitatile societatii actuale,  se încearcă susținerea și ghidarea tinerilor spre un drum căt mai solid în viață. Un astfel de program este și  “de la idee la antreprenoriat”, prezentat astazi in cadrul Universitatii.

Universitatea  Ovidius reprezintă un pol foarte important în cadrul vieții constănțene, și numai, ci pe întreaga rază ce cuprinde regiunea de S-E a țării și în final, per întreg ansamblul țării noastre. Prin tot felul de programe, de proiecte, se încearcă susținerea și consolidarea tinerilor spre un drum căt mai trainic în viață. Un astfel de program este și  ”From idea to entrepreneurship-de la idee la antreprenoriat”.

Universitatea Ovidius din Constanța, în calitate de beneficiar, împreună cu GEA Strategy&Project Management Solution, în calitate de parteneri, au organizat, în data de 22 februarie conferința de deshidere a implementării proiectului ”From idea to enterpreneurship”. Evemimentul a avut loc la Sala Senatului din cadrul universității. Au fost prezente personalități de seamă: prof. univ. Dr. Carmen Maftei, care a oficiat deschiderea, lect. univ. dr. Costin Sorici, din partea Ovidius ca beneficiar, fostul ministru al muncii, acum în calitate de expert coordonare activități-Dragoș Pâslaru, viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, în calitate de reprezentant al administrației locale, un susținător hotărât al acestui proiect.

În cadul acestui proiect se va organiza un curs de formare profesională cu competențe antreprenoriale cât și un concurs pentru planuri de afaceri.

Conferința s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet