„Iarna de dalbe colinde“, spectacol dedicat Crăciunului şi Sărbătorilor de Iarnă la Medgidia

Elevii Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu“ din Medgidia au lucrat mult timp pentru a realiza spectacolul „Iarna de dalbe colinde”. Toţi copiii s-au implicat în această activitate şi au făcut show pe scenă. Colindelele nu au lipsit din cadrul evenimentului, iar vestita Capră a făcut un adevărat spectacol pe scenă.

Dansurile populare şi cele irlandeze au încins atmosfera din sală şi au captat atenţia tururor elevilor prezenţi, a profesorilor şi, de asemenea, a celorlalţi invitaţi. La fel, piesele de teatru au făcut deliciul publiclui, copii talentaţi interpretând diverse roluri. După spectacol, elevii au vorbit despre implicarea lor pentru realizarea acestui spectacol, care a avut un succes total.

Directorul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu, Rodica Vasilescu, a fost vizibil emoţionată, datorită copiilor, care au surprins-o în mod plăcut.

La sfârşitul spectacolului, elevii şi profesorii au avut parte de o surpriză oferită de către protopopul Petrica Ciobanu şi a corului pe care acesta îl dirijează.

Reporter: Raisa Platon ; Imagine: Alex Bran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.