Iancu Gana se mândreşte cu zeci de premii (VIDEO)

Iancu Gana, solistul trupei de muzică populară armânească Avlia, se mândreşte cu zeci de premii, printre care şi o excursie de trei zile în Bulgaria. Artistul a participat la numeroase concursuri şi de fiecare dată a plecat acasă cu premii. Ultima întrecere a fost la Murfatlar.

Ansamblul Avila se bucură din ce în ce mai mult de succes, iar spectacolele pe care le susţine dau dovada talentului membrilor. Cei trei artişti principali sunt mereu recompensați pentru prestația muzicală.  Ultimul premiu câștigat de Iancu Gana și membrii grupului constă într-un trofeu, o diplomă și o excursie la Bulgaria. Concursul a fost susținut la Murfatlar iar competiția a fost strânsă. Trupa Avlia a concurat cu interpreți de muzică populară din Bulgaria și Ucraina. Pentru a oferi un spectacol desăvârșit, trupa s-a mărit cu 7 dansatori tineri și entuziaști care vor fi îndrumați de un coregraf profesionist.

În timpul excursiei din Bulgaria grupul Avlia va participa şi la un concurs de muzică populară. Membrii ansamblului promit să lanseze un nou album în cel mai scurt timp.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Cristi Caciauna