Ia-ți puterea înapoi și schimbă-ți destinul!

Mamaia este cunoscută de toată lumea drept perla litoralului românesc. Într-adevăr, principala activitate din această zonă este turismul dar în afara sezonului se poate trasforma într-un cadru perfect pentru artă, cultură și dezvoltare pesonală.

Peisajul și imtimitatea creată pot fi surse inestimabile de inspirație și reculegere. Un astfel de experiment s-a desfășurat cu brio, ieri în incinta unui hotel din centrul stațiunii Mamaia. Magdalena Drăgan, profesionist în tehnici de programare neuro-lingvistică a sosit de la București special pentru a împărtăși cunoștințele sale tuturor constănțenilor interesați de îmbunătățirea propriei persoane sub toate aspectele, lucru ce ar putea fi privit ca o sesiune de curățenie interioară, acum în prag de nou sezon.

Au fost trei ore în care toți cei prezenți au ascultat fascinați și au participat activ la descrierea modului în care mintea umană acționează și reacționează. Magda a explicat că felul în care percepem noi realitatea reprezintă amprenta personală a fiecăruia în funcție de bagajul de cunoștințe și experiențe acumulate pâna la vârsta de 12 ani. Și poate lucrul acesta nu este străin pentru multă lume dar ce, din păcate nu este cunoscut multor oameni este modul în care putem interveni în trecutul nostru și îl putem schimba în favoarea noastră. Prin anumite tehnici specifice NLP-lui îmbogățite cu imaginația noastră izvorâtă din frumos putem crea realități dintre cele mai dorite și mai îndrăznețe. Printre cei prezenți în sală am remarcat-o și pe Manuela Costea, un om frumos al Constanței care, cu toate că a găsit echilibrul între a primi și a dărui este foarte deschisă în a învăța permanent și a-și deschide tot mai larg orizontul. Cu toate că întâlnirea nu a durat puțin, senzația a fost că timpul a trecut foarte repede și dacă Magdalena Drăgan și-a propus la început să ne îndrăgostească de NLP, lucrul acesta i-a reușit cu siguranță. Programarea neuro-lingvistică, abreviată NLP, a fost creată în jurul anului 1976 de Richard Bandler-matematician și John Grinder-lingvist. Ei și-au propus să descopere structura excelenței umane.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima