I-au furat bijuteriile şi arma din dotare

Polițiștii din Vâlcea sunt în alertă după ce locuința unei colege a fost prădată de hoți, seara trecută. Din casa femeii au fost sustrase bijuterii, dar şi arma din dotare. Autoritățile au început o anchetă, în acest caz unde și păgubita este cercetată cu privire la modul de păstrare al armamentului.

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în localitatea Pietrari, județul Vâlcea. Un polițist din cadrul Secției nr. 9 din localitate a fost victima unui furt, în urma căruia a rămas fără arma din dotare și bijuteriile personale. Anunțul a fost făcut chiar de agentul păgubit care și-a alertat colegii. Femeia nu se afla acasă în momentul în care hoţii i-au pătruns în locuinţă.

„La data de 03.02.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Pietrari au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locuinţa unui poliţist din cadrul secţiei ar fi pătruns persoane necunoscute, de unde ar fi sustras bijuterii şi armamentul de serviciu din dotarea poliţistului. Imediat, au fost mobilizate toate efectivele în vederea efectuării de cercetări”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea

Oamenii legii spun că au deja un cerc de suspecţi. Aceştia încearcă să dea de urma hoţilor şi să recupereze pistolul poliţistei.

În ceea ce priveşte modul de păstrare al armamentului, în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea s-a demarat o anchetă internă.

Redactor: Oana Jărloianu