Hoții fac legea în cartierul constănțean Tomis Nord

Hoții fac legea în cartierul constănțean Tomis Nord, în timp ce polițiștii continuă cercetările. Noaptea trecută, într-o parcare extrem de luminată de la intrarea în oraș, au avut loc mai multe spargeri de autoturisme, chiar în timp ce polițiștii de la Secția 2 Poliție Constanța executau un filaj prin cartier. Mai vigilent a fost un martor, care i-a văzut pe infractori de la balcon și a reușit să îi pună pe fugă.

Spargerile din cartierul constănțean Tomis Nord s-au produs miercuri, în jurul orei 21.00.

Bărbatul spune că i-a observat în timp ce operau la cea de-a doua mașină și dacă nu ar fi reuşit să-i pună pe fugă, ar fi urmat autoturismul său. Când acesta a strigat de la balcon, cei patru au abandonat pe unde au apucat bateriile pe care le demontaseră de pe mașini și s-au urcat imediat în Dacia de culoare gri cu care veniseră. Mașina a demarat în trombă și s-a pierdut printre străduțe. Între timp, martorul a sunat la poliție pentru a semnala incidentul, însă oamenii legii au ajuns cu ceva minute mai târziu la solicitare și asta pentru se executa un filaj …. chiar în apropierea zonei unde s-au spart autoturismele.

Nici măcar proprietarii nu au fost anunțați. Unul dintre aceștia s-a sesizat în momentul în care a văzut echipa de filmare Litoral TV la fața locului, fără să știe, iniţial, despre ce este vorba.

Polițiștii au dus bateria la sediul de poliție și i-au lăsat proprietarului în geam un bilet cu numărul de telefon de la Secția 2 Poliție.(…Insert cadru cu biletul ) Secție unde am mers și noi ulterior, pentru a afla mai multe informații despre ancheta în acest caz, având în vedere că martorii aveau semnalmentele celor patru suspecți, cât și informații despre mașina cu care aceștia au venit.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu