Hoţii de fier vechi dezmembrează Complexul Sportiv din Medgidia

Dacă în urmă cu două decenii, Complexul Sportiv din Medgidia Iftimie Ilisei reprezenta mândria oraşului, acum acesta a ajuns o ruină pe care hoţii de fier vechi o dezmembrează bucată cu bucată. Poliţiştii au prins, de curând, un bărbat care a sustras mai multe bucăţi de metal de pe stadion. Pentru a preveni astfel de fapte, oamenii legii vor face mai multe razii în zonă.
Potrivit poliţiştilor din Medgidia, autorul, în vârstă de 30 de ani, a sustras obiecte metalice de pe stadion în valoare de câteva zeci de lei. Astfel de furturi se întâmplă des în Complexul Sportiv din cauza faptului că a fost lăsat în paragină şi este nepăzit.
În urmă cu câteva decenii, Stadionul Sportiv Iftimie Ilisei reprezenta o adevărată atracţie locală. Construită în anul 1978, arena cu o capacitate de peste 32.000 de locuri a fost în repetate rânduri gazda unor meciuri de nivel naţional şi chiar internaţional. Din anii 90 însă, pentru că nu au mai existat fonduri pentru a întreţine stadionul, acesta s-a degradat rapid.

Reporter: Selda Asan ; Imagine: Valentin Cerbanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.