Hotelierii din sudul litoralului gasesc tot felul de metode pentru a convinge turistii sa ramana (VIDEO)

Hotelierii din sudul litoralului gasesc tot felul de metode pentru a convinge turistii sa ramana pe meleaguri romanesti. Am văzut că la Mangalia familiştii se pot caza în spaţii cu locuri de joacă special amenajate pentru copii, pe malul mării se fac cursuri de înot, iar acum am descoperit că şi pasionaţii de latino au la dispoziţie lecţii gratuite de dans.

Distractie pe toate planurile pe litoral. Nici nu mai stii daca e weekend sau nu. Dar cine mai tine cont de notiunea timpului cand petrecerile nu se mai termina.

Concursurile, dansurile si shot-urile dau tonul distractiei noapte de noapte. Si pentru că hotelierii stiu că si pentru cei mici conteaza distractia,  au pus la bataie cursuri de latino si samba. Asa ca, impreuna cu pătinţii invata sa danseze.

Ca e vorba de piscină sau de dans, tot concursurile sunt cele mai atractive. Iar uneori nici nu mai conteaza premiile atata timp cat este distractie.

Un nou val de turisti este asteptat pe litoral in acest weekend, mai ales ca va fi un sfarsit de saptamana plin de evenimente din Vama Veche, in Saturn si pana in Mamaia.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan