Hotel declasificat în Mamaia

Pe litoral, încă mai există hoteluri în care condiţiile de cazare lasă de dorit. Numai în luna iunie, Autoritatea  Naţională pentru Turism a efectuat 150 de controale, soldate cu unităţi închise şi amenzi de aproape un milion de lei. Multe dintre hotelurile cu probleme sunt cele din perioada comunismului, care astazi au fost sanctionate de catre inspectorii ANT.

Acestea sunt condiţiile în care turiştii s-au cazat la un hotel de 3 stele din nordul staţiunii Mamaia și unde au plătit, pentru o cameră dublă, 280 de lei! Inspectorii au mai descoperit în afară de saltele învechite şi balustrade ruginite, băi neîngrijite, cu uşile de lemn umflate de la aburi şi mizerie în spatele paturilor. Pacaliti de ce vad pe internet, turistii se ingrozesc  la vederea adevaratelor conditii de cazare. Mobilier vechi, descompletat, mucegai, rugina, improvizatii, saltele gaurite, paianjeni.

Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Turism au declasificat un hotel de 3 stele din Mamaia şi au amendat patronul după un control fulger pe care l-au făcut la faţa locului. Au mers acolo după ce câţiva turişti s-au plâns de mizeria pe care au găsit-o în unitatea de cazare.

Controalele ANT vor continua pana la finalul sezonului estival. Doua unitati hoteliere au fost inchise si s-au dat amenzi severe. Turistii nemultumiti sunt rugati sa reclame la ANT orice deficienta privind conditiile decazare.

Redactor: Mihaela Sinca