Hipnoza, un domeniu la mare căutare

Asociația Psihologilor Atestați din România organizează un curs de formare profesională în Hipnoza Clinică Ericksoniană. Cursul este acreditat la nivel national si european. Primul seminar din cadrul acestuia va avea loc în perioada 3-4 februarie 2018.

In perioada 3- 4 februarie 2018 la Brasov va avea loc primul seminar din cursul de formare profesionala complementara pentru a deveni PSIHOTERAPEUT in HIPNOZA CLINICA ERICKSONIANA. Cursul este acreditat la nivel national si european si este organizat de Asociatia Psihologilor Atestati din Romania- APAR in colaborare cu Asociatia Romana de hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana- ARHTE.

Avantajele principale ale participanților:
– absolventul primește avizul de liberă practică pentru hipnopsihoterapie recunoscut la nivel național și european, cursul fiind atestat de CPR-Colegiul Psihologilor din România, de FRP-Federația Română de Psihoterapie și de EAHP- European Association for Hypno-psychotherapy
-asumarea unei metode moderne de psihoterapie, una dintre cele mai eficiente în strategia de intervenție psihoterapeutică
– propia dezvoltare personală în cadrul formării cu prelucrarea adecvată a temelor personale,
-colaborarea cu experți în domeniul hipnopsihoterapiei
-practica adecvată cu pacienți și clienți
-asigurarea cazării.

Participantii la curs pot fi:
– absolvenţi ai facultăţilor de psihologie, medicină, asistenţă socială, filozofie, pedagogie (incluzând psihopedagogia) şi teologie, cu respectarea condiţiilor prevazute de Colegiului Psihologilor din România și de European Association for Psychotherapy (EAP).
– studenți din anii terminali ai programelor de formare specificate de către Regulamentul Comisiei de Psihologie Clinică și Psihoterapie a COPSI, care îşi vor finaliza studiile până la încheierea cursurilor de formare de bază pot fi inscrişi cu acordul formatorului.

Formularul de inscriere poate fi gasit pe pagina de facebook a A.P.A.R . tot aici pot fi gasite si alte detalii cu privire la desfasurarea cursului.

Redactor: Cătălin Huțu