Harrison Ford își promovează noul film

Celebrul actor Harrison Ford își promovează, alături de mult mai tânărul,  Ryan Gosling, noul film “Vănătorul de recompense 2049”. La capătul filmărilor, cei doi s-au împrietenit. Într-o conferință de presă susținută la Berlin, artisții s-au luat peste picior, în glumă.

La cei 75 de ani, Harrison Ford este neobosit. Actorul a participat, în Berlin, la un eveniment de promovare a filmului „Blade Runner 2049”.

La conferinţa de presă, până să între în detalii despre noul film, Harrison Ford s-a ţinut de șoti cu mai tânărul coleg de platou, Ryan Gosling.

Apoi, Ford a mărturisit că şi-a dorit să joace alături de Ryan Gosling şi i-a spus asta producătorului.

Gosling i-a dat replică actorului de 75 de ani când a vorbit despre prima pelicula din seria “Vănătorul de recompense 2049”.

Mult iubitul actor se întoarce pe marile ecrane pentru a juca rolul lui Rick Deckard. Pelicula, cu titlul original Blade Runner 2049, lansată de curând, are în prim plan un nou vânător de replici umane. Personajul, interpretat de Ryan Gosling, descoperă un secret. La scurt timp, după aflarea acestuia, îl va pune pe urmele unui alt mare vânător, Rick Deckard, dat dispărut în urmă cu trei decenii. Din distrubuție va mai face parte și cunoscutul actor, Jared Leto.

“Vănătorul de recompense 2049” va rula pe marile ecrane, din România, la începutul lunii Octombrie.

Redactor: Lavinia Barbu