Halep i-a surprins pe australieni

Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Simona Halep i-a surprins pe australieni. Liderul WTA a stârnit admirația tuturor celor prezenți la primul turneu de Grand Slam al anului. Sportiva româncă a fost surprinsă când s-a deplasat cu autobuzul spre complexul de la Melbourne.

Simona Halep a oferit o adevărată lecție de modestie la Australian Open. Cu toate că organizatorii i-au pus la dispoziție o mașină de lux, sportiva noastră a refuzat și a ales să se meargă spre arenă cu un autobuz. Aici se aflau jucători mai puțin cunoscuți, care nu au beneficiat de același tratament preferențial.

“Nu voi schimba niciodată aceste lucruri. Este mult mai bine să fiu așa. Fac aceste lucruri natural, este ceva normal. Nu e nimic forțat. Mă simt bine așa și voi continua să fac asta”, a declarat Simona.

Modestia jucătoarei de la malul mării nu se oprește aici. Simona a refuzat să stea într-un hotel de lux, așa cum au făcut celelalte sportive de top. Ea a ales să stea în hotelul pus la dispoziție de organizatori. Pentru modestia de care a dat dovadă, sportiva noastră a fost numită “Campioana Oamenilor” de către jurnaliștii prezenți la Melbourne. Partida Simona Halep – Venus Williams din cadrul primului Grand Slam al anului 2019, Australian Open se va disputa sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 10:00.

Redactor: Oana Jărloianu