Haine noi pentru Crăciun

Constănțenii au ieșit la cumpărături. Unii urmăresc să își schimbe garderoba de anul trecut în funcție de noile tendințe, iar alții caută în această perioadă ținuta perfectă pentru sărbători. Petrecerile de Crăciun și de Anul Nou trebui să îi găsească îmbrăcați la patru ace!

 

În magazine este forfotă în această perioadă. Unii caută cele cele mai bune oferte la hainele de sezon, în timp ce alții au intrat în goana după cadouri pentru cei dragi.

Încălțămintea de iarnă trebuie să fie de calitate, spun cumpărătorii, chiar dacă în Constanța nu va ninge prea curând. Iar prețul trebuie să fie accesibil.

Se știe că doamnele trebuie să strălucească la petrecerile de Crăciun și Revelion, iar expozanții din toată țara au venit la malul mării cu ținute elegante care să le ajute pe doamne să stârnească invidia celorlalte invitate.

Bugetul pentru cadouri nu este încă bine stabilit, însă atunci când vine vorba despre cei dragi, constănțenii nu se uită la bani.

Prețurile pornesc de la 35 de lei pentru o cămașă și pot ajunge până la 500 de lei pentru o rochie elegantă ce poate fi purtată la petrecerea din noaptea dintre ani.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea