Haine de blană la prețuri accesibile

Producătorii autohtoni de îmbrăcăminte și încălțăminte taie prețurile considerabil. Doamnele și domnii care vor să își reînoiască garderoba de iarnă o pot face la Târgul Național deschis pe platoul Casei de Cultură din Constanța.

Zeci de producători autohtoni au adus pentru constănțeni ultimele modele de haine de blană, piele sau încălțăminte pentru primăvară, la prețuri pentru toate buzunarele.

Domnele care vor să fie cochete, își pot achiziționa de la târg o haină din blană naturală la un preț accesibil.

Și dacă am trecut pe listă haina de blană este bine să o asortăm și o căciulă tot din blană. Acestea nu se vor demoda niciodată spun producătorii, care au adus zeci de modele lucrate la fabricile din țară. Iar pe lângă blănuri, piele, lenjerie intimă sau accesorii, la târg găsiți și o gamă variată de încălțăminte din piele naturală. Vestea bună este că vă puteți bucura de lichidările de stoc la ghete și cizme de sezon. În plus, producătorii au adus și colecțiile de primăvară viu colorate, la prețuri irezistibile.

Grăbiți-vă! Târgul producătorilor autohtoni de îmbrăcăminte și încălțăminte este deschis doar până duminică, la ora 15.00 pe platoul Casei de Cultură din Constanța.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea