Guvernul vine in ajutorul Primariei Mangalia

Datoria de peste 2 milioane de lei catre Callatis Therm a fost achitata. Cum autoritatile si-au incheiat socotelile cu firma de distribuţie a agentului termic, locuitorii municipiului asteapta acum preluarea punctelor termice de catre administraţia locala.

Directia generala a Finantelor Publice din Constanta a alocat bugetului local Mangalia cote defalcate din impozitul pe venit, pentru plata obligatiei catre Callatis Therm.

Procesul dintre Primarie si furnizorul agentului termic este in plina desfasurare. Chiar si asa, primarul Mangaliei ii asigura pe locuitori ca la iarna nimeni nu va mai suferi din pricina frigului sau a lipsei de apă caldă.

Cetatenii municipiului Mangalia isi amintesc cu groază de frigul pe care l-au indurat in plina iarna. Cei mai mulţi considera ca preluarea punctelor termice de catre primarie ar fi solutia ideala.

Callatis Therm are, in continuare, datoria de a furniza agentul termic in localitatea Mangalia. Cert este ca inca nu se stie cu exactitate cand vor fi preluate centralele termice de autoritatile locale.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.