Grupa pregătitoare Pescărușii de la grădinița Peștișorul de Aur din Năvodari a vizitat Litoral TV (UPDATE)

Grupa pregătitoare Pescărușii de la grădinița Peștișorul de Aur din Năvodari ne-a vizitat astăzi, la prânz. Totul face parte din programul “Școala Altfel” desfășurat de Ministerul Învățământului. Parcă au intrat în altă lume. Asta se citea pe chipurile micuților, în momentul în care ușa redacției Litoral TV s-a deschis înaintea lor. Universul televiziunii le-a captat imediat atenția copiilor de la grădinița Peștișorul de Aur din Năvodari. Ce-i drept, un ghid de nădejde a fost astrologul Monica Vasiliev.

Primul lucru pe care l-au făcut a fost să intre în platoul de unde se transmite matinalul, moment fascinant pentru ei. Ca să mai destindă atmosfera, așa cum îi cere meseria, Monica i-a întrebat pe micuți câte ceva despre semnul zodiacal al fiecăruia. Monica și-a luat rolul în serios și le-a dezvăluit micuților secretele televiziunii, iar copiii au luat contact și cu platoul știrilor.  Unii chiar și-au încercat talentul  de crainic.

Deși unii dintre micuți au spus inițial că ar fi vrut să urmeze în viitor o carieră de medic sau stewardesă, și-au schimbat părerea în urma vizitei de la Litoral TV. Acum vor să devină jurnaliști.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan