Gropile, veşnica problemă a Constanţei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wes6l2NtKyM[/youtube]Deși a trecut mai bine de o lună, nimic nu s-a schimbat pe străzile din Constanţa. Din contră, craterele par mai multe şi mai adânci pe zi pe ce trece. Indiferent că vorbim despre arterele principale sau despre străduțe de cartier, orașul european Constanța seamăna mai curând cu un peisaj selenar. Gropi, denivelări, lucrări neterminate, toate sunt un adevărat coșmar pentru șoferii care se văd obligați să facă vizite dese și costisitoare în service-uri.  Ca de fiecare dată, administrația locală promite că va rezolva situația.

Şoferii însă, nu le lasă impresionaţi de promisiunile autorităţilor locale. Vorbe au tot auzit, dar nu au văzut nicio ameliorare a situaţiei. Constănţenii sunt revoltați de faptul că, în timp ce o problemă de mare utilitate nu își găsește rezolvare, importante sume din banii publici sunt cheltuite pe alte nimicuri.

Vom asista probabil la noi cârpeli care vor rezista o lună, două, după care vom fi obligați să facem din nou slalom printre cratere.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.