Gropi și noroi pe strada Ciocârliei din Medgidia

De ani de zile trăim printre noroaie! Asta spun mai mulți cetățeni care locuiesc la barăcile de pe strada Ciocârliei din Medgidia. Oamenii îşi duc traiul de pe o zi pe alta și, ca și cum nu ar fi suficient, cum ies pe poartă calcă direct în gropi și noroi. Cei mai mulţi au copii care merg la școală și de aceea au fost nevoiți să căre pietre pentru a improviza un pavaj și a putea circula.

Oamenii sunt supărați pe administraţia locală din Medgidia, care, de-a lungul anilor, le-a promis că străduța se va asfalta. S-au săturat să așteapte o rezolvare, mai ales că așa zisa stradă nu are trotuare, iar de asfalt nici nu poate fi vorba. În zilele ploioase, oamenii trebuie să meargă cu grijă și să își care copiii în brațe pentru a merge la școală.

O altă problemă a oamenilor care locuiesc la barăcile de pe starda Ciocârliei este cea legată de iluminat. Singurul bec care le lumina calea către locuințe nu mai funcționează de multă vreme.

Reprezentanții administrației locale spun că situația din zonă este cunoscută.

Cu neajunsuri, probleme şi nemulţumiri aceşti oameni încearcă să trăiască alături de ceilalți cetățeni ai municipiului Medgidia. Însă pentru ca viața lor să fie decentă au nevoie de fapte și nu de promisiuni!

Redactor: Paul Alexe