Grav accident seara trecută pe podul peste canalul Dunăre-Marea Neagră din localitatea Ovidiu

Un bărbat a ajuns la spital după ce autoturismul său  a intrat într-o altă mașină în care se aflau două persoane. Traficul a fost îngreunat câteva zeci de minute. O camera video de bord a surprins exact momentul impactului.  Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emotional.

Trei persoane au rămas incarcerate între fiarele a două mașini după ce acestea s-au ciocnit violent. Evenimentul a avut loc aseară în jurul orei 17.00, puțin după lăsarea întunericului. Pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit la fața locului cu 2 autospeciale, una pentru descarcerare șiuna pentru stingere a incendiilor. Au mai fost solicitate un echipaj SMURD cu medic precum și ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Însă, până la venirea acestora, victimele au fost deja scoase din mașini. În urma evaluării făcute de medici asupra persoanelor implicate, una singură a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

În accident au fost implicate două mașini și un microbuz plin cu oameni, iar momentul impactului a fost surprins de o camera de bord aflată într-o altă mașină care se afla în spatele microbuzului. Șoferul uneia dintre mașini care venea dinspre Mihail Kogălniceanu a făcut o manevră greșită, putem spune. El a vrut să întoarcă mașina exact pe pod, în condiții de noapte și trafic aglomerat. Se pare că șoferul nu a fost prea inspirat când a luat această decizie! A fost lovit exact  în momentul în care a ajuns pe banda doi, de un autoturism marca Dacia care circula normal, dinspre lumina spre Ovidiu. În urma impactului mașinile au fost proiectate în microbuzul care venea din sens opus.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că șoferul loganului se afla sub influența alcoolului.Polițiștii urmează să deschidă o anchetă pentru elucidarea cauzelor producerii accidentului.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea