Grav accident rutier în județul Constanța

Sase angajati ai Ministerului de Interne au ajuns, marți seară, la spital, cu multiple traumatisme, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit in plin de un autoturism. Alti trei pasageri, aflati in cea de-a doua masina, au fost si ei transportati la spital. Martorii spun ca de vina ar fi soferul microbuzului MAI, care ar fi vrut sa intoarca pe linie continua.

Era aproape de miezul noptii, cand angajatii ministerului de interne au intrat in Constanta. Ar fi trebuit sa ajunga la Neptun, la o convocare, si, cel mai probabil, soferul microbuzului a incurcat iesirile de pe autostrada. Când si-a dat seama de greseala, a intors pe linie continua, moment in care a fost lovit in plin de un autoturism care circula regulamentar.

Pasagerii din microbuz dormeau in momentul impactului si putini stiu ce s-a intamplat cu exactitate.

Doua ambulante, un smurd si o masina de transport victime multiple, s-au deplasat la locul accidentului si au preluat 7 raniti, pe care i-au transportat apoi la spitalul judetean Constanta. Alte doua persoane au refuzat sa fie duse la unitatea medicala.

Cazul a fost preluat de politistii de la serviciul rutier, care vor incerca sa afle circumstantele in care s-a produs accidentul. Soferul vinovat se va alege cu dosar penal pentur vatamare corporala grava si va ramane fara permis.

Redactor: Paul Alexe