Grav accident de circulație pe strada Soveja din municipiul Constanţa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kyN2TieTsuw[/youtube]Femeia are 56 și este venită din județul Bacău. La Constanța, locuiește sub cerul liber și se ocupă cu cerșetoria.

Martorii care au asistat la scenele de coșmar spun că femeia a apărut pe marginea șoselei, la câțiva metri de trecerea de pietoni și apoi a luat-o la fugă spre partea cealaltă.

A fost izbită în plin de o mașină și aruncată la zeci de metri pe șosea. La sosirea echipajului SMURD, victima era inconștientă și fără semne vitale. După zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii au reușit să obțină puls și au transportat-o, de urgență, la Spitalul Clinic Județean.

Șoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice și avea verde la semafor. El le-a declarat plițiștilor că nu a mai avut timp să o evite pentru că i-a sărit în fața mașinii.

Polițiștii de la Rutieră au realizat cercetarea la fața locului și au stabilit dinamica producerii accidentului.

Victima se află în comă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Constanța, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de recuperare. Dacă femeia nu va supraviețui, șoferul ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.