Grav accident de circulatie, noaptea trecuta, in cartierul constantean CET (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns in stare critica la spital, dupa ce a fost calcat de o masina. A incercat sa traverseze prin loc nepermis si fara sa se asigure, iar acum se zbate intre viata si moarte, in timp ce familia plange necontenit in spatele usilor camerei de Resuscitare.

Coborase din bloc sa se duca sa cumpere apa, spune sotia, insa nu a mai ajuns inapoi in casa. Un telefon avea sa o anunte apoi vestea cea rea. Barbatul a fost lovit de o masina in timp ce incerca sa treaca de cealalata parte a bulevardului Aurel Vlaicu. Incerca sa ajunga la magazin…

Medicii de pe Ambulanta l-au transportat la Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta, unde au inceput manevrele de resuscitare.

Potrivit cadrelor medicale, pacientul a suferit multiple traumatisme, iar cele mai grave dintre ele in zona picioarelor. A fost necesara o interventia chirurgicala pentru a-I putea salva viata.

In tot acest timp, sotia impreuna cu celalalte rude, nu au parasit pentru o clipa incinta spitalului. La spital au ajuns si politistii de la Rutiera.

Ancheta in acest caz continua pentru a se putea stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. In urma numeroaselor accidente de circulatie din ultima perioada, in care tot mai multi pietoni cad victimele propriei neatentii, politistii de la Rutiera trag un semnal de alarma in ceea ce priveste nerespectarea marcajelor pietonale  si traversarea haotica fara niciun fel de precautii. O clipa de imprudenta poate avea repercusiuni grave…

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu