Grav accident de circulație la intrarea pe Autostrada 4

Grav accident de circulație la intrarea pe Autostrada 4, în apropiere de Valu lui Traian.  Un autotren s-a răsturnat și a căzut într-o râpă adâncă de câțiva metri. Șoferul de 63 de ani a fost strivit în cabină, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Un șofer de 63 de ani din Murfatlar și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu autotrenul într-o râpă adâncă de câțiva metri. Accidentul s-a produs într-o curbă strânsă, pe breteaua de intrare pe A4.

Echipajele de paramedici ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru șoferul care a fost strivit sub greutatea mastodontului încărcat cu ciment.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca trupul neînsuflețit al bărbatului să poată fi scos din cabina distrusă de impact.

În zonă exista pericolul unei explozii, autotrenul fiind căzut chiar pe partea pe care se afla rezervorul. Angajații Inspectoratului  pentru situații de urgență au evacuat câteva sute de litri de motorină. Ancheta a fost preluată de Poliția Autostrăzi, iar oamenii legii nu exclud ca accidentul să fi avut loc după ce șoferului i s-a făcut rău la volan. Autopsia va stabili dacă a fost într-adevăr vorba despre o cauză medicală.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea