Grădinița Veseliei sub semnul Unirii

Prichindeii din Grădinița Veseliei au urcat astăzi pe scena Casei de Cultură din Năvodari pentru a impresiona întreaga audiență într-un spectacol patriotic dedicat Centenarului Marii Uniri. Pentru mulți dintre ei a fost prima dată când au lăudat cinstea eroilor neamului într-un cadru festiv. În acest mod, educatoarele, încearcă să le sădească în suflet copiilor, sentimentul de patriotism.

În viața de zi cu zi, adulții se pot confrunta cu multe greutăți dar, în același timp au motive întemeiate să privească încrezători spre viitor. Învățătorii au rămas aceiași oameni dedicați meseriei lor, cea de a îndruma copiii în formarea lor. Fericită și emoționată, directoarea grădiniței „Veselia” din Năvodari îi urmărește îndeaproape pe micii artiști ai spectacolului patriotic desfășurat la Casa de Cultură din oraș.

De obicei, în cadrul unui spectacol, emoțiile vin dinspre scenă spre auditoriu. De data aceasta, lucrurile au stat exact invers, emoțiile s-au putut resimți în rândul părinților, care-și priveau copii cu multă dragoste și admirație.

La finalul a două ore de spectacol patriotic, copiii au fost îndelung aplaudați pentru toate momentele de dans și interpretare dedicate centenarului Marii Uniri.

Redactor: Sondra Sandu