Grădiniţa Fraţii Grimm modernizată

Copiii din Comuna Limanu au de acum unde se juca in voie. Vineri, în prezența mai multor oficialități locale și județene, a fost inaugurat noul și modernul loc de joacă de la Grădiniţa Fraţii Grimm. Mai mult decât atât, au fost aduse și îmbunătățiri Grădiniței . Toate acestea într-un timp record.

Chef de joacă să fie, că prichindeii din localitatea 2 Mai au acum  un loc unde se pot desfașura în voie.

În prezența primarului comunei Limanu, Daniel Georgescu, președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu și a directoarei grădiniței, Marinela Gela Ivașcu a fost tăiată panglica.

Grădinița și locul de joacă din localitatea 2 Mai au fost modernizate într-un timp record. Pe lângă realizarea spațiului de joacă, a fost reamenajată și grădinița. Mai exact, a fost refăcută  izolația termică a clădirii și au fost montate sisteme de supraveghere și uși de termopan. Investiția s-a ridicat la aproximativ 600.000 de lei. Toate acestea au fost posibile și datorită sprijinului consiliului Județean Constanța.

Potrivit Directoarei Grădiniței Frații Grimm, Marinela Gela Ivașcu, urmează și alte investiții  importante precum terenul de sport de la școala Limanu, iar din primăvară vor începe lucrările de construire a unei grădinițe cu program prelungit.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea