Graba și neatenția unui șofer au distrus o familie (VIDEO)

Două fetițe de 8 luni, respectiv 10 ani au fost lovite în plin, pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia. Bunica lor a fost șocata să vadă cum căruciorul este aruncat mai bine de zece metri pe carosabil. Micuțele sunt internate la spital, în stare gravă.

Bunica si o matusa a fetitelor plecasera de la hotel si mergeau catre Parcul de Distractii din apropiere. Doar un bulevard le despartea de caruselul mult-visat de micute. Bucuria lor s-a transformat insa repede in tragedie. Caruciorul impins de bunica a fost luat pe capota unei masini de lux si odata cu el, cele doua fetite au fost lovite in plin.

In urma impactului, fetita cea mică a fost aruncata la mai bine de 10 metri distanta. Martorii sunt convinsi ca accidentul a fost provocat de graba soferului. Acesta avea alcoolemie zero. Micutele victime au fost transportate imediat la spital, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lor de supravietuire.

Soferul este obligat sa suporte acum cheltuielile de spitalizare ale fetitelor. In functie de diagnosticul si evolutia starii micutelor incadrarea lui penala ar putea fi schimbata.

Redactor: Doina Sirbu