Goran Bregovici, în concert la Albești

S-au incins gratarele in localitatea constantea Albesti dar si atmosfera, la ziua  comunei. Mii de localnici dar si oameni de prin toate colturile judetului au venit la marea petrecere. S-au inghesuit ce-i drept si la mititei dar motivul pentru care nu au vrut sa lipseasca a fost altul. Goran Bregovici a venit insotit de orchestra sa, iar Primăria a scos 35.000 de euro de la bugetul local pentru a-l aduce pe artistul bosniac.

Goran Bregovici a fost asteptat cu sufletul la gura de locanici, dar si de oamenii veniti din comunele alaturate si chiar din oras. Nu il vezi prea des pe Bregovici la Albesti, asa ca oamenii nu au vrut sa rateze ocazia.

Dar cine nu a auzit de Goran Bregovici?! Localnicii din Albesti au fredonat impreua cu artistul piesele devenite deja celebre si au dansat ce-i drept in stilul pur romanesc.

Primarul comunei recunoaste ca efortul pe care l-a facut pentru a-l aduce pe artist la Abesti a fost destul de mare, dar spune ca oamenii de acolo sunt muncitori si merita si ei sa se bucure macar odata pe an.

Urmatorul concert al artistului bosniac  si al trupei  Wedding Funeral Orchestra va avea loc in Bucuresti, la Arenele romane, la sfarsitul lunii spetembrie. Pentru acel spectacol, amatorii vor trebui s ascoata din buzunar intre 65 si 200 de lei pentru un bilet.

Redactor: Daniel Albu