Goniți de pe plajă, s-au “refugiat” la Delfinariu!

Sute de persoane, majoritatea turiști, au stat, astăzi, la coadă pentru a intra la Delfinariul Constanța. Coada s-a întins pe o distanță apreciabilă, de la casieria unității, până în stația autobuzelor RATC si, in sens opus, pina dupa fastfood-urile din zona. Oamenii spun că au apelat la această variantă de petrecere a timpului liber atât din cauza vremii – norii de pe cer golind, în această dimineață, plajele din Mamaia și Constanța – cât și pentru a le face o bucurie celor mici.

Coada la Delfinariu a avut constant  6 -700 de persoane! Dacă n-au mai putut face plajă pentru că soarele este ascuns printre nori, sute de turiști au profitat de această zi pentru a face o vizită la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Cei mai mulți au vrut să vadă reprezentațiile delfinilor din cadrul noului Delfinariu, recent inaugurat. Cozile record s-au întinds pe câteva zeci de metri în fața Complexului din zona Delfinariu.

Datorită numărului foarte mare de solicitări, conducerea Delfinariului a decis suplimentarea reprezentațiilor cu delfini cu încă 4 spectacole pe parcursul zilei de miercuri.

Dupa calculele administratiei Delfinariului, ziua de miercuri a adunat 6 mii de vizitatori. Este un record absolut al tuturor timpurilor, in istoria spectacolelor cu delfini, la Constanta.

Redactor: Paul Alexe