GOLD-ul din nou la putere (VIDEO)

Regia autonoma de gospodarire oraseneasca locativa si de drumuri Mangalia va fi noul furnizor de energie termică, după rezilierea constractului cu societatea Callatis Therm. Primarul Cristian Radu promite că în această iarnă toţi locuitorii vor beneficia de apă caldă şi căldură. Iar preţul gigacaloriei va fi mai mic de 300 de lei.

După o iarnă petrecută în frig, locuitorii Mangaliei privesc cu speranţă spre noua societate care va asigura furnizarea agentului termic. Vechea Regie Autonoma de Gospodarire Oraseneasca Locativa si Drumuri Gold RA devine de anul acesta furnizorul de apă caldă şi căldură in Mangalia.

La intalnirea cu asociaţiile de proprietari din Mangalia, primarul Cristian Radu le-a explicat oamenilor că schimbarea societăţii furnizoare a fost soluţia pentru reluarea agentului termic în oraş.

Gigacaloria va fi mai mica de 300 de ron, primit autorităţile locale. Comisia Primariei Mangalia a inventariat centralele termice odată cu renunţarea la contractul cu firma Callatis Therm.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan