Goana după cadouri de Valentine’s Day

Doar cateva zile ne mai despart de Valentine’s Day, sarbatoare asteptata de toti tinerii indragostiti. Pentru a-si surprinde persoana iubita, romanii obisnuiesc sa colinde, in aceasta perioada, magazinele, in cautarea cadoului perfect. Tocmai de aceea, comerciantii se intrec in oferte care mai de care mai tentante, iar magazinele nu duc lipsa de clienti.

Cea mai asteptata sarbatoare a lunii februarie este, de departe, Valentine’s Day, care de ani buni a prins radacini si in Romania. Pentru ca a mai ramas mai putin de o saptamana pana cand vom sarbatori alaturi de persoana iubita, magazinele de profil sunt luate cu asalt de catre clientii săgetati de Cupidon. Comercianții știu asta și s-au pregătit din timp cu oferte de cadouri cât mai originale, astfel încât Ziua Îndrăgostiților să fie una inedită. La mare cautare in randul domnisoarelor sunt parfumurile, bijuteriile, ceasurile, dar si articolele de imbracaminte.

Tinerii cu dare de mana sunt dipsusi sa scoata din buzunar si cateva sute de lei, numai sa stie ca persoana iubita e surprinsa in mod placut. Plachetele inscriptionate cu mesaje de dragoste, posetele sau lenjeria intima sunt si ele in topul cumparaturilor.

Pe langa lucrurile materiale care pot surprinde persoana iubita intr-un mod placut, tinerii spun, totusi, ca cel mai important este ca, de Ziua Indragostitilor sa aiba parte de iubire, de gesturi tandre si de cateva clipe speciale petrecute in compania iubitului sau a iubitei.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Valentin Cerbanescu