Glumă nesărată pe rețelele de socializare

Glumă nesărată făcută de un tânăr, în parcarea unui magazin din Constanța. Victima, un cadru medical, a tras o  spaimă groaznică după ce s-a trezit cu acesta în maşină.

Totul pentru a realiza o filmare pentru TikTok, fără a ține cont de efectele gestului său. Tânăra a ales să povestească pățania pe pagina sa de facebook, pentru a nu se crea un precedent.

“(…)Mi-am încărcat cumpărăturile în portbagaj și am urcat în mașină. (…) în timp ce încercam să pun contactul, am văzut că un individ deschide ușa, cu telefonul în mână. I-am zis: “Ieși afară!”, nimic, a urcat pe locul din dreapta ținând în continuare telefonul în mână pe butonul de înregistrare video; l-am împins cum am putut, am început să țip, timp în care a pus mâna pe mine.”, a declarant femeia pe pagina sa de facebook.

Potrivit acesteia, la toată scena a participat și un bărbat care a rămas pasiv.

“Refuz să cred că asta e lumea “normală” în care trăim, că pentru vizualizări, sperii un om(…) Îmi doresc să mă simt în siguranță în orașul în care trăiesc, iar în acest moment nu mă simt, având în vedere că acest lucru s-a petrecut sâmbătă în amiaza mare”, a mai declarant aceasta pe pagina de socializare.

În acest sens a fost făcut o sesizare la poliție, iar, în urma anchetei demarate,  persoana  a fost identificată și va fi sancționată contravențional. Potrivit autorităților, este prima sesizare de acest fel depusă la Poliţia Constanţa. Fapta este considerată, în această fază, o contravenţie la Legea nr. 61/1991, privind liniştea şi ordinea publică. Între timp, filmuleţul a fost postat pe platforma TikTok, tânărul dorind, în mod evident, să se facă remarcat pe reţelele de socializare.

Mai mult decât atât, userul a menționat că va urma și a doua parte.

Redactor: Oana Jărloianu