Globuri noi sau vechi?

Românii se despart greu de vechile decorațiuni de brad. Cel mai mulți dintre ei rămân fideli globulețelor din anii trecuți, în timp ce alții cumpără altele noi cu ocazia fiecrui Crăciun. Care este atmosfera din marile magazine la raionul de decorațiuni aflăm din materialul următor.

Albe, roșii, rotunde sau în formă de brăduți, toate ornamentele pentru brad îți fură privirea. Unii dintre cei care se plimbă printre rafturile marilor magazine în cautarea celor mai frumoase globuri nu se pot hotărî care sunt cele mai potrivite pentru bradul lor de acasă. Alții vin doar pentru a vedea care sunt tendințele anul aceste ca  să știe pe ce culori să mizeze. Iar alții, preferă să folosească și decorațiunile din anii trecuți, dar mai cumpără și altele noi.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, iar oferta diversificată. Un set de 6 globuri costă 19 lei, un vârf de brad costă 7 lei, iar pentru beteală mai scoateți din buzunar aproximativ 10 lei. În cazul în care nu v-ați decorat deja bradul, sperăm că am venit în sprijinul dumneavoastră și v-am ajutat să vă faceți o idee despre prețurile din marile magazine.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea