Gigi Becali rămâne după gratii

pedeapsa BecaliGeorge Becali a așteptat cu nerăbdare procesul în care cerea contopirea pedepselor dar și eliberarea pentru o perioadă de trei luni, pentru ca să-și poată pune la punct afacerile. Însă ghinionul l-a urmărit pe finanțatorul Stelei. Magistraţii au observat că dosarul era incomplet, fără cazierul judiciar şi copiile a două mandate de executare. În lipsa actelor, procesul a fost amânat pe 27 iunie. Latifundiarul s-a supărat pe avocatul Bogdan Bărbuceanu, care s-a ocupat de acte. Se pare că a cerut schimbarea acestuia, fapt infirmat de apărător.

Nemulţumirile lui Becali au fost şi mai mari când judecătorii i-au respins cererea de întrerupere a pedepsei. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă. Finanţatorul Stelei a solicitat întreruperea pentru 3 luni a pedepsei, pentru a-şi pune la punct afacerile, astfel încât familia să aibă banii necesari pentru a se întreţine.

George Becali aşteaptă recursul care se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a şti dacă va fi eliberat pentru o perioadă de 3 luni.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.