Gigi Becali a ajuns seara trecută în custodia Penitenciarului Poarta Albă

Gigi Becali a ajuns seara trecută în custodia Penitenciarului Poarta Albă după ce a fost transferat de la închisoarea Jilava. Transferul a fost unul secret, finanțatorul Stelei fiind cel care a solicitat acest lucru, pentru că se considera terorizat psihic de către gardieni și era mereu filmat cu telefonul mobil. Latifundiarul va si munci pentru a i se reduce din pedeapsă.

Momentan nu se știe cu cine va împărți Gigi Becali camera în care este închis, dar cert este că latifundiarul va sta cu cel puțin încă 10 deținuți.

Cu toate că abia  a apărut pe coridoarele penitenciarului, Becali a devenit deja foarte popular. Prietenii au început să-l viziteze, primii care au apărut fiind Ionuţ Luţu şi afaceristul Tănase Geambaşu. Luţu a vrut să vadă şi ce fel de televizor poate să-i aducă lui Becali.

La fiecare lună de muncă, lui Gigi Becali i se vor scădea 7 zile din perioada de detenție. Gigi Becali săvârșește în prezent o sentință de trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale.

Redactor: Sorin Hulubei