Ghinion continuu pentru unul dintre actionarii de la clubul mortii din capitala

Costin Mincu detine si clubul Goblin din Vama Veche, care in noiembrie 2010, in noaptea de 3 spre 4, era cuprins de flacari. Potrivit anchetatorilor, pagubele s-au ridicat la peste 100.000 de euro si o mana criminala ar fi pus focul.

Localnicii vorbesc de o posibila razbunare: fie a unor fosti angajati nemultumiti fie a oamenilor din zona deranjati de muzica data la maxim in timpul sezonului estival. Dar nici varianta unui incendiu pus intentionat pentru a incasa asigurarea nu iese din schema.

Costin Mincu nu a renuntat si in scurt timp si-a pus din nou afacerea pe picioare. L-a construit insa tot din lemn. Cat despre clubul Goblin din Constanta, unde Mincu a fost de asemenea actionar, reprezentantii localului au remis un comunicat de presa in care anunta ca Mincu nu mai detine aceasta calitate de anul trecut.

“Potrivit datelor oficiale de la Oficiul National al Registrului Comertului, care sunt publice, Costin Mincu nu mai este asociat la SC Goblin Club SRL, firma care opereaza clubul Goblin Constanta, din 7 ianuarie 2014. (…) El a fost asociat doar in primul an de functionare, dupa care si-a cedat partea actualilor asociati,Constantin si Alexandru Beizadea, singura intelegere dintre cele doua parti fiind de a pastra denumirea brandului (Goblin).

De asemenea, la 14 aprilie 2015 au incetat si toate relatiile oficiale dintre actualii asociati ai SC Goblin Club SRL, Constantin si Alexandru Beizadea, si Costin Mincu in cadrul societatii Co Al Co Entertainment SRL, care opereaza clubul Goblin din statiunea Vama Veche, actiunile fiind preluate integral de Mincu.”

Redactor: Anamaria Stoica