Gheorghe Slabu, candidat la europarlamentare

Partidul Poporului – Dan Diaconescu are așteptări mari de la alegerile europarlamentare! Conform conducerii filialei constănțene a partidului, a doua ca importanță în teritoriu, se așteaptă obținerea unui procent de 17 la sută din preferințele la vot ale alegătorilor. Pe lista partidului pentru euro-parlamentare, pe una dintre pozițiile 3 sau 4, va figura președintele filialei județene de la malul mării, Gheorghe Slabu.

Prezent la conferință, senatorul Marian Vasiliev a expus câteva dintre iniţiativele pe care, în numele partidului pe care îl reprezintă, le va susține în Parlamentul României, precum scăderea TVA-ului la 19 la sută, castrarea ireversibilă a pedofililor și violatorilor recidiviști, dar și limitarea vacanței parlamentare la o singură lună pe an.

Deasemenea, reprezentanții PP-DD Constanța și-au exprimat părerea cu privire la subiectele… la modă, precum Roșia Montană și exploatarea gazelor de șist, spunând că se opun exploatării în această formă, dar vor susține orice inițiativă care să țină cont de interesele economice ale țării.

Rpeorter: Paul Alexe ; Imagine: Victor Nita