Gestul de o violență extremă care a stârnit revoltă

Imagini înfiorătoare, desprinse parcă dintr-un film horror. Asta a postat pe internet, în văzul tuturor, indiferent că vorbim despre copii sau iubitori de animale un teribilist din Năvodari. Este greu de decris în cuvinte ce a fost în stare să-I facă unui biet cățel, iar gestul său halucinant a stârnit valuri de revolt din partea internauților care îl arată cu degetul. Vă avertizăm că urmează imagini și informații ce vă pot afecta emoțional!

Este de neimaginat ce a putut să facă un năvodărean, stabilit în Arad, unui patruped.  Strigător la cer este este faptul că  nici măcar nu a conștientizat gravitatea gestului său. Mai exact, tânărul, s-a filmat în momentul în care a ucis fără milă bietul cățel.

Acesta i-a înfipt animalului o unealtă de grădinărit în stomac și nu s-a săturat să-i aplice o singură lovitură, ci a continuat  fară nici cea mai mica tresărire. Internauții care au vizionat imaginile de o violență extremă au anunțat imediat Poliția. Iar autorul teribilei crime a restricționat  ulterior accesul către contul său de pe rețeaua de socializare. În urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor respective, însă, cel bănuit de comiterea faptei a fost depistat și identificat la scurt timp de către polițiștii arădeni.

Și polițiștii din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat și au declanșat o anchetă în acest caz. De precizat este faptul că, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, s-au primit numeroase sesizări cu privire la acest caz, atât de la persoane fizice cât și juridice. Oamenii sunt șocați de ce le-au văzut ochii și cer să se ia măsuri.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea