Gest șocant al unui șofer de taxi (VIDEO)

A intrat pe contrasens pe autostrada A2 și a mers așa zeci de kilometri printre mașini, până când și-a curmat singur vieța. A tras de volan și a intrat în primul TIR. Impactul cu mastodontul a fost devastator. Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să recupereze trupul neînsuflețit dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Polițiștii spun că cel mai probabil este vorba despre un act suicidal.

Taxiul s-a transformat într-un sicriu de fiare pentru trupul neînsuflețit și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea victimei. Șoferul TIR-ului implicat în tragedie a rămas șocat și nu are nicio explicaţie pentru cele întâmplate.

Ce l-a putut determina pe bărbat să recurgă la un astfel de gest este un mister greu de deslușit, chiar şi pentru poliţişti. Oamenii legii au făcut măsurători și l-au audiat pe șoferul de TIR, iar ipoteza care se conturează este aceea a unui act suicidal. Oamenii legii continuă cercetările și așteaptă acum rezultatul necropsiei . Dacă se confirmă teoria unei sinucideri, acesta este al doilea caz șocant după cel al femeii din Valu lui Traian, care și-a găsit sfîrșitul după ce s-a aruncat în fața mașinilor de pe Drumul Național 22C.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu