Gest jenant din partea unei fiice de ministru

Dana Florentina Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, angajată proaspăt într-o instituție subordonată ministerului condus de tatăl său, a făcut un gest puțin cam jenant.  Tânăra le-a cerut colegilor,  printr-un e-mail, să o sponsorizeze cu câte 10 lei. Banii nu erau destinați unei cauze nobile, ci pentru a avea bani de drum până la Vama Veche, unde avea să se distreze.

Șeful Agriculturii româneşti, Petre Daea,recunoștea, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că şi-a angajat fiica în ministerul pe care-l conduce. Daea a explicat că a făcut acest lucru pentru ca fiica sa ”să-şi găsească rostul în viaţă”.

Iată că la scurt timp, după ce a fost angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Dana Florentina Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, a făcut un gest surprinzător.  Tânăra le-a cerut colegilor de muncă să îi dea bani pentru o plimbare, în Vama Veche.

„Hey people, sâmbătă  plec în Vamă, cine vrea să ajute cu 10 lei pentru drum să vină la Biroul de Presă.  Relaxarea face munca mai ușoară. Mulțumesc, Dana.”

Şefii tinerei, nu au sancţionat-o aspru. A fost mai degrabă o mustrare verbală. Astfel, Danielei Daea i s-a adus la cunoştinţă politica de utilizare a e-mail-ului de serviciu.

Tot aceștia au precizat faptul că mail-ul a fost unul “amical” şi că nu au apucat să strângă banii. Însă, fiica ministrului agriculturii la plimbare,  în Vamă,  tot a ajuns, aşa cum o demonstrează și o poză pe care a făcut-o publică pe Facebook.

Redactor: Lavinia Barbu