Gest greu de înțeles din partea unei tinere mame

La doar 25 de ani, cu o viața întreagă înainte și un copil de crescut, femeia și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă și încearcă acum să deslușească misterul morții sale.

Tragedia care a șocat o comunitate întreagă a avut loc în Cartierul Palazu Mare, din Constanța.

Descoperirea macabră a fost făcută miercuri, în jurul orei 08.00. Tânăra în vârstă de 25 de ani, mama a unui copil, a găsită fără suflare, pe terenul de joacă din cartierul Palazu Mare. Anchetatorii spun

că femeia s-a spânzurat cu cordonul unui halat, de gardul ce imprejmuia terenul.

Femeia s-ar fi întors din Germania, acolo unde muncea, în urmă cu aproximativ o lună. Potrivit prietenilor, tânără mama, ar fi avut probleme în dragoste.

Motivul decepției nu a fost însă confirmat și de polițiștii care au deschis o anchetă în acest caz. Și tragediile se țin în lanț. Un tânăr de 23 de ani din Constanţa şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tren marfar, marți seara, în judeţul Brăila. Conform jurnaliştilor brăileni, accidentul feroviar a avut loc în jurul orei 20:40, în apropierea localităţii Dudeşti. Polițiștii care investighează cazul iau în considerare și varianta unei sinucideri. În paralel, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea