Gest extrem al unui constănțean

Acesta a intrat în greva foamei după ce dosarul său se află de mai bine de doi ani pe rol. În urmă cu doi ani și jumătate, omul a apelat la serciviile unui cabinet stomatologic, iar medicul de aici, spune el, l-a mutilat, având nevoie de mai bine de 200 de zile de îngrijiri medicale.

Calvarul lui Florin a început în urmă cu aproape 3 ani, când a apelat la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și pune implanturi dentare. Pentru că lucrarea a fost făcută cu materiale de proastă calitate, constănțeanul a avut nevoie de alte 18 intervenții medicale după ce osul din cerul gurii i-a putrezit în urma suprainfectării celor trei implanturi.

Pacientul s-a plâns de complicațiile care au apărut, însă medicul i-a spus că totul este normal. Fiind foarte alarmat, Florin a mers direct la secția de chirurgie maxilo-facială unde a fost operat de urgență.

Mai mult, bărbatul a făcut plângere la Poliție și la Colegiul Medicilor Stomatologi din România împotriva medicului care i-a făcut lucrarea. În urma reclamației depuse de Florin Saragea, Comisia de Disciplină a Colegiul Medicilor Dentiști din România a decis ca doctorul Munteanu Marcela să fie sancționat cu interzicerea efectuării de manopore de implantologie pe o perioadă de șase luni. Dosarul pe care Florin l-a intentat împotriva dentistei, a fost propus spre clasare, ceea ce l-a nemulțumit și l-a determinat pe Florin să intre în greva foamei.

Tânărul a fost nevoit să vândă un apartament și o casă pentru a-și putea reface dantura. Ajunși la cabinetul stomatologic, doamna doctor nu era prezentă pentru a răspunde acuzațiilor care îi erau aduse.

Florin este hotărânt să rămână în greva foamei oricât va fi nevoie până când situația va fi remediată.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea