Gest de solidaritate din partea jandarmilor din Constanța

Oamenii legii au donat sânge pentru colegii lor militari, care au supraviețuit teribilului accident din localitatea Ștefan cel Mare. Aceștia s-au prezentat astăzi în număr destul de mare la Centru de Transfuzii din Constanța.

Jandarmii constănţeni au răspuns apelurilor lansate de aviatorii militari pe reţelele de socializare.

Zeci de jandarmi au donat sânge pentru cei doi militari de la Baza aerienă 86 Fetești „Lt. aviator Gheorghe Mociorniță” care au implicați în accidentul rutier produs în apropiere de Cernavodă.

Jandarmii speră ca prin gestul lor și alți membri ai comunităţii să se alăture acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Cei doi militari răniţi grav în accidentul rutier care s-a petrecut în urmă cu două zile în apropiere de Cernavodă sunt, în continuare, internaţi la Spitalul Clinici Județean de Urgență Constanța, în secţia Terapie Intensivă. Aceştia sunt sub tratatament de specialitate şi, în continuare, le sunt monitorizate funcţiile vitale. În ambele cazuri, evoluţia este favorabilă postoperator. Personalul medical depune toate eforturile pentru recuperarea celor doi pacienţi.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea