Gelozia l-a transformat într-un criminal

A luat doua vieti, a stat in inchisoare 20 de ani iar cand a iesit, a omorat din nou cu sange rece. Este povestea terifianta a barbatului de 44 de ani din Constanta care in urma cu doua nopti si-a ucis fosta concubine. In urma cu 23 de ani acelasi individ ii impusca pe parintii prietenei de la aceea vreme pentru ca se opuneau relatiei pe care o avea cu fiica lor. Intre timp barbatul a fost arestat ptr 30 de zile si el mai probabil il asteapta din nou detentia pe viata.

Era in 1993 cand Nicolae Gociu ajungea pentru prima oara in atentia oamenilor legii si mai apoi in spatele gratiilor. Oamenii isi amintesc insa cu aceeasi groaza si acum de cele intamplate.

Era trecut de miezul noptii cand barbatul a batut la usa prietenei sale. Pentru ca il cunostea i-a deschis . A intrat in casa si pret de cateva ore a discutat cu parintii fetei.

Vecina care locuia sub apartamentul in care a avut loc teribila crima isi aminteste pas cu pas cu s-au derulat lucrurile imediat dupa ce s-au auzit impuscaturile.

Nu e vecin in blocul ororiilor care sa nu isi aminteasca de seara teribila. Oamenii spun ca barbatul a plecat din unitate si a luat un taxi pana la Constanta, iar pe sofer l-a amenintat cu arma sa il aduca la adresa iubitei. Dupa ce l-a lasat, omul a sunat la politie.

Despre ultima crima a lui Nicolae Gociu a aflat si vecinii din cartierul in care barbatul a copilarit. Mama lui inca locuieste acolo. Oamenii nu isi explica nici acum de tanarul respectuos, linistit si deloc violent s-a transformat intr-un crimanl cu sange rece.

Iar in urma cu doua nopti si-a ucis si prietena de care se despartise in urma cu mai putin de doua luni. Mihaela a murit dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori cu un cutit pe care criminalul l-a cumparat inainte de a merge la ea acasa. In urma ei au ramas trei copii care nu vor intelege niciodata de ce mama lor i-a parasit atat de devreme.

Redactor: Andreea Barbu