Gamerii se luptă pe litoral în finala Campionatului Naţional de Sport Electronic (VIDEO)

Tinerii care au luat jocurile pe calculator în serios, au venit la malul mării pentru a se întrece în finala Campionatului Naţional de Sport Electronic. Cei mai buni jucători din acest weekend la fifa, counter strike şi star craft ne vor reprezenta la Cupa Modială a acestui concurs. Cei 112 jucători s-au intercut ore în şir. Au şi de ce. Finaliştii de la star craft şi fifa vor plec la Paris.

Peste 100 de jucători din toată ţara au venit în acest weekend la Constanţa pentru a se întrece în fotbal, strategii şi arme, pe calculator.

Ovidiu este din Bucureşti, iar acum se află la malul mării pentru campionatul naţional de sport electronic. Jocurile pe calculator sunt o pasiune pe care a descoperit-o de când era mic şi acum visează la premiul cel mare. la Fifa. Vrea să ne reprezinte la Paris.

Şi dacă la fotbal avem campioni mondiali, la counter strike avem campioni naţionali din Sibiu. Ardeleanu a venit cu un singur gând, să le de-a clasă la toţi.

Fie că s-au enervat că erau învinsi prea repede la counter, fie că inamicii le-au invadat terioriu sau au primit prea multe goluri de la adversari, toţi au vrut la final să arate că sunt cei mai buni.

Campionatul îi va ţine pe concurenţi în priză, tot weekendul, iar la sfârşit vor fi aleşi şi finaliştii care ne vor reprezenta la Cupa Mondială a sportului Electronic la Paris.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima